Η σαγήνη στην υπηρεσία της κατασκοπείας

Η έμφυτη αδυναμία των αντρών να αντισταθούν στα καπρίτσια αισθησιακών γυναικών χρησιμοποιήθηκε από την αρχαιότητα ως ένα από τα ισχυρότερα όπλα των μυστικών υπηρεσιών. Όμορφες νεαρές γυναίκες επιλέχτηκαν, στρατολογήθηκαν και εκπαιδεύτηκαν εξονυχιστικά πριν ριχτούν στη μάχη των πληροφοριών. Οι επιτυχίες τους συχνά άλλαξαν την πορεία πολέμων και της εξέλιξης της ιστορίας. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στα links που ακολουθούν:

  1. Πώς χρησιμοποιούν το σεξ οι Ρωσίδες κατάσκοποι. Όταν ο πρώην στρατηγός της KGB Όλεγκ Καλούγκιν ρωτήθηκε γιατί τόσες πολλές Ρωσίδες κατάσκοποι χρησιμοποίησαν το σεξ στην εργασία τους, απάντησε: «Στην Αμερική και στη Δύση συχνά ζητάτε από τους άντρες σας να ορθώσουν το ανάστημά τους για την πατρίδα. Μικρή λοιπόν η διαφορά με εμάς. Στη Ρωσία απλώς ζητάμε από τις νέες κοπέλες να ξαπλώσουν για την πατρίδα»… Οι ερωτικές παγίδες χρησιμοποιήθηκαν κατά κόρο από τις ανατολικές μυστικές υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του ψυχρού πολέμου. Κάποιες φορές έφτασαν να στρατολογούν και άνδρες.

Διαβάστε πολλές αληθινές ιστορίες και μαρτυρίες με την αυθεντική δημοσίευση στα αγγλικά

  1. Πώς να στήσετε μία παγίδα μελιού (honey – trap). Οι γοητευτικές κατάσκοποι δεν είναι απλές φαντασιώσεις για τους θεατές του Τζέιμς Μποντ. Οι γυναίκες-δηλητήριο έχουν αποτελέσει ένα από τα κύρια όπλα της κατασκοπείας ανά τους αιώνες. Τα καλύτερα μέτρα ασφαλείας και η ανώτερη στρατιωτική εκπαίδευση στον κόσμο δεν μπορούν να αντισταθμίσουν τις γοητείες μιας γυναίκας-δηλητήριο. Η χρήση των θηλυκών μυστικών για την  πρόσβαση στα κρατικά μυστικά ακούγεται σαν μυθοπλασία – σίγουρα κάποιος με ένα θανάσιμο μυστικό θα τρέξει να φύγει στη θέα μιας όμορφης θεάς με κόκκινο κραγιόν; Αλλά το παλαιότερο τρικ στο βιβλίο δεν παύει ποτέ να λειτουργεί, και οι μυστικές υπηρεσίες συνεχίζουν να χρησιμοποιούν την αποπλάνηση ως μία άκρως αποτελεσματική μέθοδο κατασκοπείας.

Διαβάστε πολλές αληθινές ιστορίες και μαρτυρίες με την αυθεντική δημοσίευση στα αγγλικά

  1. Λίστα διάσημων γυναικών κατασκόπων:

Δείτε στη Βικιπέδια τη λίστα με τις διασημότερες γυναίκες κατάσκοπους.

  1. Οι δέκα δημοφιλέστερες γυναίκες κατάσκοποι: Αν νομίζατε ότι μόνο οι άνδρες κατάσκοποι είχαν ζήσει τις πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες, κάνετε λάθος. Η παγκόσμια κατασκοπεία εντυπωσιάζει τον κόσμο εδώ και πολύ καιρό. Ιστορίες επικίνδυνων αποστολών σε εξωτικά μέρη με μια ομάδα ύποπτων ανθρώπων είναι η βάση πολλών δημοφιλών βιβλίων ή ταινιών. Το περίεργο είναι ότι αυτές οι ιστορίες μοιάζουν πολύ σε αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα. Οι ταινίες μπορεί να υπερβάλλουν σε μερικά σημεία για χάρη εντυπωσιασμού, αλλά οι πραγματικοί κατάσκοποι υπάρχουν και όντως πραγματοποιούν επικίνδυνες αποστολές σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν πολλές γυναίκες κατάσκοποι όλα αυτά τα χρόνια που έφεραν εις πέρας αποστολές που τους ανατέθηκαν.

Αυτές είναι οι δέκα πιο διάσημες

  1. Η κατασκοπεία του σεξ / sexpionage.

Διαβάστε το άρθρο για την κατασκοπεία μέσω του σεξ, στην αυθεντική του μορφή στα αγγλικά.

Σχολιάστε το άρθρο