Έγραψαν για εμάς

Διαβάστε τι έγραψαν για το βιβλίο

«Καταιγιστική πλοκή, ολοζώντανοι χαρακτήρες, δράση που συναρπάζει. Θα σας κόψει την ανάσα μέχρι την τεέυταία σελίδα»

Athens Voice

Σκεφτείτε το καλά πριν ξεκινήσετε να το διαβάζετε… δε θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας!!! Ένα καλοστημένο θρίλερ, με συναρπαστική πλοκή και ανατροπές που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τέλος!

Μάκης Πουνέντης - Παρουσιαστής

Σκεφτείτε το καλά πριν ξεκινήσετε να το διαβάζετε… δε θα μπορείτε να το αφήσετε από τα χέρια σας!!! Ένα καλοστημένο θρίλερ, με συναρπαστική πλοκή και ανατροπές που θα σας κρατήσουν σε αγωνία μέχρι το τέλος!

Μάκης Πουνέντης - Παρουσιαστής

To "O Κώδικας της Δημιουργίας" του Γιώργου Ζορμπά είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον βιβλίο που καταφέρνει να συνδυάσει τις κλασικές αρετές της αφήγησης με τις συναρπαστικές εφαρμογές της νέας τεχνολογίας. Ο πρωτότυπος αυτός συνδυασμός γίνεται με έναν τρόπο που δεν ξενίζει τους μη μυημένους και φαντάζει απόλυτα φυσιολογικός στους γνώστες των νέων τεχνολογιών, αναπτύσσοντας δε μια ιδιαίτερα ξεχωριστή πλοκή.

Γιάννης Κουτσομύτης - Δημοσιογράφος

Ένα εκρηκτικό μείγμα αγωνίας, μυστηρίου, δράσης και ανατροπών. Ανυπομονώ για τη συνέχεια!

Αντώνης Τουμανίδης - Συγγραφέας / Σεναριογράφος

Μία καθηλωτική περιπέτεια που παρουσιάζει πολύ πειστικά και τρομακτικά ένα εναλλακτικό σενάριο της σημερινής ελληνικής και παγκόσμιας πραγματικότητας.

Μάκης Σεκέρογλου - Συγγραφέας/σεναριογράφος

Ένα καθηλωτικό θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.

Ελένη Ηλιάδου – Βιβλιομαγεία

Ο Κώδικας της δημιουργίας του Γ. Ζορμπά αλλάζει τον ρου της ιστορίας. Παρελθόν, παρόν και μέλλον σε μία αιώνια σύγκρουση τιτάνων. Συγκλονιστικό!

Έλσα Παζολίδου – Elsa’s & Lia’s books

Ανατρεπτικό, αγωνιώδες με καταιγιστική ροή. Δε σου επιτρέπει να το αφήσεις από τα χέρια σου. Αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε.

Στέλλα Νικολαϊδου – Προτάσεις για βιβλία

Ένα μυθιστόρημα καταιγιστικό, αγωνιώδες, συγκλονιστικό. Ένα οδοιπορικό καταβύθισης στην ανθρώπινη ψυχή. Οι θεωρίες συνωμοσίας ξετυλίγονται σιγά – σιγά. Αλλά μήπως δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας;

Βασιλική Διαμάντη – Βιβλιομανία/Βιβλιολατρεία

Κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον παίζοντας με τα όρια του ανθρώπινου μυαλού και εισβάλλοντας στα μύχια της ψυχής μας. Μας κλείνει προκλητικά το μάτι και τολμά να κάνει βουτιές σε θέματα που προβληματίζουν και «τρομοκρατούν». Τρομακτικό και προφητικό ίσως; Ελπίζω να παραμένουμε απλώς στην φαντασία του συγγραφέα γιατί αλλιώς…

Εύα Νάτση – Το βιβλίο της παρέας

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

Για τις νεες εκδοσεις & εκδηλωσεις

Εισάγετε το email σας για να εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο