Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γράψτε την κριτική σας

Κριτικές

Τα δικά σας σχόλια

Βιβλίο γεμάτο ηθικές αξίες

5.0 rating
03/04/2019

Ο άγραφος κώδικας της δημιουργίας του συγγραφέως μου έφερε στο μυαλό αρχές και κανόνες με συγκεκριμένο κοινωνικό χαρακτήρα, όπως τον κώδικα της ηθικής, ο οποίος γεννιέται μέσα από τη δημιουργία!
Κατά πόσο δεχόμαστε ότι ο κώδικας αυτός ρυθμίζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων;
Η ανθρώπινη συμπεριφορά επηρεάζει όλα τα όντα;
Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο ηθικές αξίες και αρχές! Για μια μυθιστορία που στρέφεται, μεταξύ άλλων, στον λόγο ύπαρξης του ανθρώπου. Μέσα από ένα καθαρά φιλοσοφικό πρίσμα η δημιουργία συμβάλλει στη διερεύνηση των σχέσεων μας. Ο Γιώργος Ζορμπάς με ρεαλιστική ματιά και γραφή αλλά και με ορθό πνεύμα , μας χαρίζει τη δημιουργία της θρησκείας, της πολιτικής, του δικαίου αλλά και της αισθητικής. Οφείλω να πω ότι είναι ένα μάθημα ζωής αν καταφέρουμε και κοιτάξουμε μέσα μας ώστε να χαρτογραφησουμε τον ίδιο μας τον εαυτό!

Έλσα Παζολίδου – Elsa’s & Lia’s books

Θρίλερ, ανατρεπτικό, αγωνιώδες

5.0 rating
01/04/2019

Το 2021 ο πόλεμος μαίνεται στη Συρία, ενώ κάπου στην Αμερική παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι. Κι όλα αυτά απειλούν να αφανίσουν και το τελευταίο ίχνος του ανθρώπινου είδους. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα που όλοι πεινάνε και δεν έχουν πού να μείνουν, ο ήρωας μας, ο Νίκος, αγωνίζεται για την αλήθεια και με συνοδοιπόρο την Σοφία ίσως καταφέρουν κάτι. Θρίλερ, ανατρεπτικό, αγωνιώδες με καταιγιστική ροή που δεν σου επιτρέπει να το αφήσεις απο τα χέρια σου.
Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος συγγραφέας ο Γιώργος Ζορμπάς μας προσφέρει με αυτό το βιβλίο μια ιδέα του πως θα είναι στο μέλλον ο πλανήτης, η χώρα μας, οι ζωές μας. Αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε και να περιμένετε με αγωνία και τη συνέχεια. Προβλέπω θα είναι μια φοβερή τετραλογία!

Στέλλα Νικολαϊδου – Προτάσεις για βιβλία