Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γράψτε την κριτική σας

Κριτικές

Τα δικά σας σχόλια

Κατάφερε να με κερδίσει

5.0 rating
04/04/2019

Ποιος είναι ο κώδικας της Δημιουργίας; Τι είναι το Angel; Γιατί έχει τόση σημασία για την CIA και την Ισλαμική Αυτοκρατορία; Η προδοσία τι γεύση έχει; Η βια και η ανέχεια που μπορεί να οδηγήσει τον Έλληνα; Από που ξεκινάει η διαφθορά; Η εξουσία μπορεί να διαφθείρει τον άνθρωπο ή η κακία αναπτύσσεται σαν σαράκι που κατακαίει κάθε αναστολή ωθώντας τον σε πράξεις ανείπωτες;
Αυτά και άλλα πολλά ερωτήματα θα απαντηθούν βήμα – βήμα και σελίδα – σελίδα καθώς η ανάγνωση θα βαθαίνει. Το συγκεκριμένο μυθιστόρημα θα το χαρακτήριζα καταιγιστικό, αγωνιώδες, συγκλονιστικό και ένα οδοιπορικό καταβύθισης της ανθρώπινης ψυχής. Οι θεωρίες συνωμοσίας ξετυλίγονται σιγά – σιγά. Αλλά μήπως δεν είναι θεωρίες συνωμοσίας; Μήπως κάπου βαθιά μπορούμε να δούμε ένα κομμάτι αλήθειας και πραγματικότητας;
Ο Κώδικας της Δημιουργίας κατάφερε να με κερδίσει, να το αγαπήσω, να το εντάξω σε ένα από τα πιο όμορφα αναγνώσματά μου και εύχομαι το ίδιο να πετύχει και με εσάς! Αξίζει να του δώσετε την προσοχή σας και να βυθιστείτε σε έναν κόσμο τόσο μακρινό μα και τόσο κοντινό, γεμάτο αινίγματα, μηνύματα, την αληθινή όψη της ζωής και των ανθρώπων.

Βασιλική Διαμάντη – Βιβλιομανία/Βιβλιολατρεία

Παίζει με τα όρια του ανθρώπινου μυαλού

5.0 rating
03/04/2019

Ένα κοινωνικό-ψυχολογικό θρίλερ που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον από την αρχή μέχρι το τέλος καθώς παίζει με τα όρια του ανθρώπινου μυαλού. Παντρεύοντας τον ρεαλισμό με την παρακμή, με την ιδιόρρυθμη οπτική ματιά του, εισβάλει στα μύχια της ψυχής μας και μας προβληματίζει.
Ο συγγραφέας μας κλείνει προκλητικά το μάτι και τολμά να κάνει βουτιές σε θέματα που προβληματίζουν και «τρομοκρατούν» παράλληλα τον αναγνώστη. Με ψύχραιμη ματιά και εντυπωσιακά παραδείγματα, βασισμένα σε μελετημένες ιστορικές αναφορές και βαθιά δημοσιογραφική έρευνα, μας περνάει δικούς του προβληματισμούς για τους παράγοντες, που είναι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού στην παγκόσμια εξέλιξη και στον μελλοντικό χάρτη.
Ο τρόπος που παντρεύει διαφορετικές θεματολογίες με την φαντασία του πραγματικά είναι αξιοθαύμαστος.
Προφητικό και τρομακτικό ίσως? Ελπίζω να παραμένουμε απλώς στην φαντασία του συγγραφέα γιατί αλλιώς θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε τις ευθύνες μας!

Εύα Νάτση – Το βιβλίο της παρέας

Βιβλίο γεμάτο ηθικές αξίες

5.0 rating
03/04/2019

Ο άγραφος κώδικας της δημιουργίας του συγγραφέως μου έφερε στο μυαλό αρχές και κανόνες με συγκεκριμένο κοινωνικό χαρακτήρα, όπως τον κώδικα της ηθικής, ο οποίος γεννιέται μέσα από τη δημιουργία!
Κατά πόσο δεχόμαστε ότι ο κώδικας αυτός ρυθμίζει τη συμπεριφορά των ανθρώπων;
Η ανθρώπινη συμπεριφορά επηρεάζει όλα τα όντα;
Πρόκειται για ένα βιβλίο γεμάτο ηθικές αξίες και αρχές! Για μια μυθιστορία που στρέφεται, μεταξύ άλλων, στον λόγο ύπαρξης του ανθρώπου. Μέσα από ένα καθαρά φιλοσοφικό πρίσμα η δημιουργία συμβάλλει στη διερεύνηση των σχέσεων μας. Ο Γιώργος Ζορμπάς με ρεαλιστική ματιά και γραφή αλλά και με ορθό πνεύμα , μας χαρίζει τη δημιουργία της θρησκείας, της πολιτικής, του δικαίου αλλά και της αισθητικής. Οφείλω να πω ότι είναι ένα μάθημα ζωής αν καταφέρουμε και κοιτάξουμε μέσα μας ώστε να χαρτογραφησουμε τον ίδιο μας τον εαυτό!

Έλσα Παζολίδου – Elsa’s & Lia’s books

Θρίλερ, ανατρεπτικό, αγωνιώδες

5.0 rating
01/04/2019

Το 2021 ο πόλεμος μαίνεται στη Συρία, ενώ κάπου στην Αμερική παίζεται ένα βρώμικο παιχνίδι. Κι όλα αυτά απειλούν να αφανίσουν και το τελευταίο ίχνος του ανθρώπινου είδους. Την ίδια ώρα στην Ελλάδα που όλοι πεινάνε και δεν έχουν πού να μείνουν, ο ήρωας μας, ο Νίκος, αγωνίζεται για την αλήθεια και με συνοδοιπόρο την Σοφία ίσως καταφέρουν κάτι. Θρίλερ, ανατρεπτικό, αγωνιώδες με καταιγιστική ροή που δεν σου επιτρέπει να το αφήσεις απο τα χέρια σου.
Ένας νέος και πολλά υποσχόμενος συγγραφέας ο Γιώργος Ζορμπάς μας προσφέρει με αυτό το βιβλίο μια ιδέα του πως θα είναι στο μέλλον ο πλανήτης, η χώρα μας, οι ζωές μας. Αξίζει πραγματικά να το διαβάσετε και να περιμένετε με αγωνία και τη συνέχεια. Προβλέπω θα είναι μια φοβερή τετραλογία!

Στέλλα Νικολαϊδου – Προτάσεις για βιβλία