Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γράψτε την κριτική σας

Κριτικές

Τα δικά σας σχόλια

Συγκλονιστικό - με άφησε άφωνη

5.0 rating
14/05/2019

Διαβάζοντάς το δεν μπορούσα να χωνέψω ότι πρόκειται για Έλληνα συγγραφέα. Θεωρώ ότι είναι εφάμιλλο βιβλίων πολύ επιτυχημένων ξένων συγγραφέων, δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τα βιβλία του Dan Brown, συνεχής δράση και καθόλου λογικά κενά, λόγος κατανοητός – ακόμη και τα επιστημονικά θέματα δεν δημιουργούν καμία δυσκολία κατανόησης. Εξαιρετικό, ελπίζω να εκδοθεί και στο εξωτερικό!

Διανώρα Δ.

Μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα

5.0 rating
14/04/2019

Έλαβα ένα αντίτυπο της προέκδοσης από τον εκδοτικό οίκο για να δώσω το σχόλιό μου για το οπισθόφυλλο. Όταν διάβασα τον χαρακτηρισμό “το θρίλερ συνωμοσίας της χρονιάς” ενοχλήθηκα πιστεύοντας ότι πρόκειται για μία από τις συνηθισμένες υπερβολές του marketing. Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω ωστόσο, σελίδα με τη σελίδα, άρχισα να βυθίζομαι μέσα στις ιστορίες και να νιώθω αγωνία για τη συνέχεια. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου – τελικά διάβασα 640 σελίδες σε δύο μέρες – το δεύτερο βράδυ ξαγρύπνησα, αν και είχα σημαντικές συναντήσεις το πρωί. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Σασπένς, δράση, ανατροπές και ασταμάτητος ρυθμός από τη μία πλευρά και καταβύθιση στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και κοινωνίας από την άλλη. Ίσως τελικά είναι κάτι παραπάνω από το θρίλερ της χρονιάς – ίσως είναι κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο αναγνώστης που ξαγρύπνησε

Υπέροχο βιβλίο

5.0 rating
10/04/2019

Πολύ ωραίο βιβλίο με πολύ ενδιαφέρον.

ΣΙΣΙ ΜΑΝΙΑ

Καταιγιστικό και αγωνιώδες

5.0 rating
04/04/2019

Καταιγιστικό και αγωνιώδες. Με συνεχείς ανατροπές και βαθιά ανάλυση των ανθρώπινων σχέσεων και κοινωνιών. Με τρόμαξε και μου άρεσε. Ανυπομονώ για το δεύτερο μέρος

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

'Ενα καθηλωτικό θρίλερ

5.0 rating
04/04/2019

Ο Γ. Ζορμπάς καταφέρνει στο ντεμπούτο του να συνδυάσει με απόλυτη μαεστρία, επιστημονικές ανακαλύψεις, έρωτα, συνωμοσίες και γεωπολιτικά παιχνίδια με έπαθλο την παγκόσμια κυριαρχία, σε ένα καθηλωτικό θρίλερ που θα σας κόψει την ανάσα. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου.

Ελένη Ηλιάδου - Βιβλιομαγεία