Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γράψτε την κριτική σας

Κριτικές

Τα δικά σας σχόλια

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ

5,0 rating
09/07/2019

Ένα εξαιρετικό βιβλίο με έντονη δράση,η πλοκή του και οι πρωταγωνιστές του συναγωνίζονται τα καλύτερα ξένα μυθιστορήματα,είναι οτι καλύτερο έχω διαβάσει απο έλληνα συγγραφέα τα τελευταία χρόνια.Μόλις το τελειώσετε θα περιμένετε με ανυπομονησία τη συνέχεια,το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Δημήτρης Λ

ΑΝΕΠΑΝΕΛΗΠΤΟ

5,0 rating
27/06/2019

Η πλοκή σε κρατάει ζωντανό και σε ενταση μέχρι το τέλος. Οι ανατροπές σεν σε αφήνουν να μαντέψεις το τέλος αλλα σε οδηγούν συνέχεια σε νέα αγωνία

ΛΟΥΚΑΣ

Συναρπαστικό!

5,0 rating
27/06/2019

Μια συναρπαστική περιπέτεια που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και σε κρατάει σε αγωνία.

Μαίρη Παπα

Ένα μυθιστόρημα που πρέπει να διαβάσεις

5,0 rating
01/06/2019

Ο Κώδικας της Δημιουργίας είναι ένα βιβλίο με εξαιρετική πλοκή και καταιγιστικές ανατροπές. Αντιφατικά συναισθήματα, όπως συγκίνηση, ανατριχίλα, ακόμη και γέλιο σου δημιουργούνται διαβάζοντάς το. Ο συγγραφέας καταφέρνει να διατυπώσει τα προβλήματα της σύγχρονης Ελλάδας-και γενικότερα της κοινωνίας- με έναν μοναδικό τρόπο ο οποίος σε καθηλώνει και δεν σου επιτρέπει να το αφήσεις από τα χέρια σου. Ανυπομονώ για τα επόμενα!

Στεφανία

Συναρπαστικό,Πρωτότυπο,Μοναδικό .

5,0 rating
01/06/2019

Εξαιρετικό! Μοναδική εμπειρία για κάθε αναγνώστη- καθηλωτικό από την αρχη έως το τέλος!!Πληρης ταύτιση με τους χαρακτήρες, και με τις δυσκολίες που αντιμετωπιζουν καθως διαρκώς εξελίσσονται μέσα σε αυτό το χαοτικό σύμπαν. Η πλοκή εξελίσσεται γρήγορα, χωρίς περιττές και κουραστικές περιγραφές. Δίνεται ωστόσο έμφαση στη λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να υπάρχει πάντα συνοχή, όπως θα έπρεπε σε κάθε καλογραμμένο μυθιστόρημα!

Χριστίνα