Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γράψτε την κριτική σας

Κριτικές

Τα δικά σας σχόλια

Συγκλονιστικό!!!

5,0 rating
21/05/2019

Συγκλονιστικό, εμπνευσμένο, συνωμοτικό, με συνεχή δράση και αγωνία σε καθηλώνει όλο και περισσότερο όσο το διαβάζεις!

Μike Κοss.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ

5,0 rating
14/05/2019

Το πιο συναραπαστικό βιβλίο που διάβασα φέτος.Γραμμένο σε σύγχρονη γλώσσα ,πολυεπίπεδο σε κρατάει συνέχεια σε αγωνία και εγρήγοση για τη συνέχεια

K. Μούρτος

Συγκλονιστικό - με άφησε άφωνη

5,0 rating
14/05/2019

Διαβάζοντάς το δεν μπορούσα να χωνέψω ότι πρόκειται για Έλληνα συγγραφέα. Θεωρώ ότι είναι εφάμιλλο βιβλίων πολύ επιτυχημένων ξένων συγγραφέων, δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από τα βιβλία του Dan Brown, συνεχής δράση και καθόλου λογικά κενά, λόγος κατανοητός – ακόμη και τα επιστημονικά θέματα δεν δημιουργούν καμία δυσκολία κατανόησης. Εξαιρετικό, ελπίζω να εκδοθεί και στο εξωτερικό!

Διανώρα Δ.

Μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα

5,0 rating
14/04/2019

Έλαβα ένα αντίτυπο της προέκδοσης από τον εκδοτικό οίκο για να δώσω το σχόλιό μου για το οπισθόφυλλο. Όταν διάβασα τον χαρακτηρισμό «το θρίλερ συνωμοσίας της χρονιάς» ενοχλήθηκα πιστεύοντας ότι πρόκειται για μία από τις συνηθισμένες υπερβολές του marketing. Όταν ξεκίνησα να το διαβάζω ωστόσο, σελίδα με τη σελίδα, άρχισα να βυθίζομαι μέσα στις ιστορίες και να νιώθω αγωνία για τη συνέχεια. Δεν μπορούσα να το αφήσω από τα χέρια μου – τελικά διάβασα 640 σελίδες σε δύο μέρες – το δεύτερο βράδυ ξαγρύπνησα, αν και είχα σημαντικές συναντήσεις το πρωί. Το προτείνω ανεπιφύλακτα. Σασπένς, δράση, ανατροπές και ασταμάτητος ρυθμός από τη μία πλευρά και καταβύθιση στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής και κοινωνίας από την άλλη. Ίσως τελικά είναι κάτι παραπάνω από το θρίλερ της χρονιάς – ίσως είναι κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Ο αναγνώστης που ξαγρύπνησε

Υπέροχο βιβλίο

5,0 rating
10/04/2019

Πολύ ωραίο βιβλίο με πολύ ενδιαφέρον.

ΣΙΣΙ ΜΑΝΙΑ